George Niculescu
George Niculescu
Fostul prefect al Constanței, secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu a fost desemnat de premierul Nicolae Ciucă ca înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii și achiziționării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene.

„Mulțumesc domnului Nicolae-Ionel Ciucă, Prim-ministrul Guvernului României și domnului Virgil Popescu, Ministrul Energiei, pentru încrederea acordată prin desemnarea mea, în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii și achiziționării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene.

Prin participarea României la acest efort, vom contribui la sporirea solidarității între statele membre, prin coordonarea la nivel european a achizițiilor de gaze naturale și crearea unui cadru pentru implementarea și asigurarea funcționării Platformei Energetice UE pentru achiziția în comun a gazelor natural.

Solidaritatea europeană va rezista în fața provocărilor care exista, iar soluțiile comune vor contribui la redresarea energetică”, a postat fostul prefect al Constanței pe pagina sa de Facebook.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Fostul prefect, secretarul de stat George Niculescu a ajuns în CA-ul Portului Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.