Amplasamentul proprietății
Amplasamentul proprietății
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța scoate la licitație un imobil ce aparține societății Puppy Vet SRL, firmă care a deținut Biobaza din Constanța, în cadrul dosarului de executare nr. 8350982.

Imobilul constă într-un teren în suprafață de 2.000 de metri pătrați, din acte, clădirea C1, în suprafață de 402 metri pătrați și este situat în Cogealac, pe strada Gării, lot 45. Prețul de evaluare pentru acest bun imobil este de 44.364 de lei, exclusiv TVA.

Totodată, imobilul este grevat de sarcini reale și privilegii în favoarea creditorului AJFP Constanța, prin procesul verbal de sechestru nr. 715034/10.06.2022.

Drepturi reale și privilegii
Drepturi reale și privilegii

Licitația se va desfășura în data de 26 septembrie 2023, în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 312A.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară, disponibilă și pe Static.anaf.ro:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 15 septembrie 2023, Puppy Vet SRL a fost înființată în data de 9 ianuarie 1998 și are sediul în Cogealac, pe strada Liceului. De asemenea, societatea nu este inclusă în selecțiile de firme active.

Radu Daniel Ionuț este administrator al firmei, iar Istrati Adrian este asociat unic și beneficiar al societății. Domeniul de activitate al firmei este legat de „activitățile veterinare”.

Conform sursei menționate anterior, încă din anul 2018 și până în anul 2022, Puppy Vet SRL a avut zero cifră de afaceri și zero angajați.

Cifră de afaceri Puppy Vet SRL
Cifră de afaceri Puppy Vet SRL

Amintim că, la finalul lunii 27 iunie 2023 a avut loc o altă licitație pentru vânzarea altor bunuri imobile ce aparțineau tot societății Puppy Vet SRL.

Atunci a fost scos la licitație un imobil ce consta într-un teren în suprafață de 4.500 de metri pătrați, situat în intravilan, și o locuință construită la sol de 124,03 metri pătrați, un coteț în suprafață de 24 de metri pătrați și o magazie în suprafață de 24 de metri pătrați, toate situate în comuna Cogealac, strada Liceului nr. 9.

Imobilele erau grevate, conform publicației de vânzare, de drepturi reale și privilegii în favoarea SPIT Constanța și AJFP Constanța.

Foto: Captură document Static.anaf.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

ANAF scoate la licitație mai multe imobile ale firmei ce a deținut Biobaza Constanța: Care sunt acestea

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.