Comuna Corbu
Comuna Corbu
Un imobil situat în Corbu, pe strada Lăstunului format din teren în suprafață de 550,85 de metri pătrați și locuința edificată pe acesta este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 56/2016.

Construcția edificată este formată din două camere și dependințe, respectiv baie, bucătărie, hol și verandă, având o suprafață construită de 93,40 de metri pătrați, suprafață utilă de 72,50 de metri pătrați.

Bunul aparține debitoarei garant ipotecar B. (F.) G., iar cererea pentru executarea silită a fost înaintată de creditoarea B2kapital Portofolio Management SRL, având în vedere că în data de 14 decembrie 2017, Raiffeisen Bank SA a cesionat creanța către aceasta.

Luciitația va porni de la suma de 95.331 de lei, reprezentând 75% din prețul de pornire al primei licitații, respectiv 127.109 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 30 mai 2023, de la ora 14:00 la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Aragea Daniel situat în Constanța, pe strada Dezrobirii nr. 120.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: www.primariacorbu.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un teren din Corbu este scos la licitație. Debitorii, o firmă din Ovidiu aflată în faliment, și alte două persoane fizice, au datorii de zeci de mii de lei

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.