Portul Constanța
Portul Constanța
Primăria municipiului Constanța a emis certificatul de urbanism nr 893, în data de 23 martie 2023, la socilitarea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța SA pentru amenajarea unei platforme și construirea unei hale de depozitare.

Investitorul este Atg Hydro-Tehnica Systems SRL.

Documentația are o valabilitate de 12 luni, iar scopul este „amenajarea unei platforme, construirea halei de depozitare parter, construirea birourilor P+1E, amplasare corturi de depozitare, amplasarea containerelor parter, vestiare și grupuri sanitare, împrejmuire teren și organizare șantier. Investiția va fi realizată de Atg Hydro Tehnica Systems SRL”.

Amplasamentul va fi construit în Portul Constanța, zona Danei PL3, parcela 97.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Certificat de urbanism 893
Certificat de urbanism 893

Potrivit www.listafirme.ro, investitorul, societatea Atg Hydro-Tehnica Systems SRL a fost fondată în data de 27 decembrie 2011 și are sediul în Giurgiu, pe strada Tineretului.

Piriou Atg Romania SRL este atât administrator, cât și asociat unic al firmei. Beneficiarii sunt patru cetățeni din Franța, respectiv: Le Berre Alain, Le Bouedec Michel Joseph, Le Roy Pascal Guy Joseph, Vincent Faujour.

În anul 2021, societatea a avut o cifră de afaceri de 276.000 de lei și un singur angajat, iar datoriile au fost de 1.281.776 de lei. Domenul de activitate preponderent al Atg Hydro-Tehnica Systems SRL este legat de „construcțiile hidrotehnice”.

Cifră de afaceri Atg Hydro-Tehnica Systems SRL
Cifră de afaceri Atg Hydro-Tehnica Systems SRL

Piriou ATG Romania SRL, administratorul și asociatul unic al firmei care vrea să investească în Portul Constanța, a fost fondată în data de 23 august 2021 și are sediul social în Giurgiu, pe Șoseaua Portului 2.

Administratori sunt cetățeanul român Apostol Teodor Gheorghe și cetățenii din Franța Michel Joseph Le Bouedec, Alain Le Berre, Le Roy Pascal Guy Joseph, Faujour Vincent. Unicul asociat este persoana juridică PIROU.

În anul 2021, această firmă a raportat o cifră de afaceri de 1.112.437 de lei, doi angajați și datorii de 55.015.241 lei.

Cifră de afaceri Piriou Atg Romania SRL
Cifră de afaceri Piriou Atg Romania SRL

Foto: Facebook Constanta Port

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

O firmă din județul Suceava vrea să amplaseze containere prefabricate cu funcțiune de birouri și sală de mese în Constanța

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.