Imobiliare
În Monitorul Oficial al României a fost publicat recent extrasul încheierii nr. 9262/10.04.2023 privind autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății MSN Real Estate Investment SRL.

Sediul social al MSN Real Estate Investement SRL este în Mangalia, pe Șoseaua Constanței nr. 12.

Domeniul principal de activitate ar firmei este legat de „lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale

Fondator și administrator al societății este Mureșan Simion din Mangalia, iar durata de funcționare a firmei este nedetrminată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

MSN REAL ESTATE INVESTMENT SRL
MSN REAL ESTATE INVESTMENT SRL
MSN REAL ESTATE INVESTMENT SRL
MSN REAL ESTATE INVESTMENT SRL

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 14 mai 2023, Mureșan Simion mai este administrator al societăților MSN 96 Development Black Sea SRL, Free Land Imobiliare SRL și Soho Tower Olimp SRL.

MSN 96 Development Black Sea SRL a fost înființată în data de 4 iunie 2013 și are sediul în Mangalia, pe bulevardul Callatis 5. Domeniile de activitate ale societății sunt legate de „lucrările de instalații electrice” și de „lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Mureșan Simion este administrator și asociat unic al societății, iar beneficiar al acesteia este Mureșan Emilia Nicoleta.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, MSN 96 Development Black Sea SRL a avut o cifră de afaceri de 553.704 lei și trei angajați.

Cifră de afaceri MSN 96 Development Black Sea SRL
Cifră de afaceri MSN 96 Development Black Sea SRL

De asemenea, potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 14 mai 2023, Free Land Imobiliare SRL a fost înființată în data de 14 octombrie 2010 și are sediul în Mangalia, pe Șoseaua Constanței 12.

Mureșan Simion este administrator, asociat unic și beneficiar al firmei.

Domeniul de activitate al societății este legat de „agențiile imobiliare”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Free Land Imobiliare SRL a avut zero cifră de afaceri și zero angajați.

Cifră de afaceri Free Land Imobiliare SRL
Cifră de afaceri Free Land Imobiliare SRL

Totodată, Mureșan Simion a mai înființat o firmă în data de 23 februarie 2022. Este vorba despre Soho Tower Olimp SRL, al cărei domeniu de activitate este „dezvoltarea (promovarea) imobiliară”.

Sediul societății este în Mangalia, pe Șoseaua Constanței nr. 12.

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un cetățean din Germania a deschis o firmă în Mangalia! Care este domeniul de activitate

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.