Cereale - Portul Constanța - TTS
Cereale - Portul Constanța - TTS
TTS a început operarea unei a doua linii logistice dedicate exporturilor ucrainene de cereale, în cooperare cu Ukrainian Danube Shipping Company – UDP.

Prima navă, acostată la cheu în portul Constanța, a început încărcarea a 9.000 tone soia prin transbord direct din barjele UDP, alte nave fiind programate la operare pentru luna noiembrie. Intenția părților este ca acest program sa se deruleze în mod continuu, atât timp cât condițiile de piață și geo-politice o vor permite, se arată într-un comunicat.

În cadrul cooperării agreate cu partenerii ucraineni în luna octombrie, TTS furnizează servicii de operare portuară pentru mărfurile transportate de UDP cu propria flotă, transbordarea directă a mărfurilor permițând convoaielor UDP să evite cozile lungi de așteptare din portul Constanța.

Această a doua linie va funcționa în paralel cu lanțul logistic ”just-in-time” operaționalizat de TTS la începutul lunii iulie, prin care au fost transportate și operate peste 180.000 tone cereale ucrainene, încărcarea mărfurilor fiind realizată prin transbord direct la terminalul de geamanduri TTS1.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sursa: www.financialintelligence.ro

Citește și:

PREMIERĂ în portul Constanța: COMVEX și Grupul TTS încarcă una dintre CELE MAI MARI nave comerciale din lume

Capacitatea de operare și de transfer a Portului Constanța a crescut, în urma unui proiect al TTS

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.