Murfatlar
Murfatlar
Primăria orașului Murfatlar organizează o licitație pentru închirierea unui imobil situat în Murfatlar ce este proprietate publică a orașului, pentru realizarea serviciilor medicale, precum spitalizarea de zi.

Imobilul este situat în Murfatlar, pe Calea București nr. 44, constând înr-o clădire cu regim de înălțime parter + un etaj, în suprafață utilă de 216,82 metri pătrați.

Persoanele interesate de licitație pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire prin solicitare scrisă, la sediul Primăriei Murfatlar.

Un exemplar al documentației de atribuire poate fi obținut de la Biroul Urbanism, Amenajarea teritoriului, Investiții, Cadastru tehnic edilitar. Un astfel de exemplar costă 100 de lei și se achită la casieria Primăriei Murfatlar sau prin virament în contul instituției.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Data limită de depunere a ofertelor este ziua de 28 decembrie 2022, ora 10:00. Ședința publică de deschidere a ofertelor se va desfășura în data de 28 decembrie 2022, de la ora 13:00 în sala de ședințe a Primăriei Murfatlar.

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

(VIDEO) Cum vor arăta bisericuțele din cretă din cadrul Ansamblului Rupestru de la Murfatlar după reabilitare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.