Discounterul polonez de modă Pepco, cel mai extins jucător de pe segmentul de îmbrăcăminte şi încăţăminte cu o reţea de 272 de unităţi în România, a decis închiderea temporară a magazinelor locale.

“În această perioadă, PEPCO România ia toate măsurile de siguranţă şi precauţie, atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi, pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus. De aceea, vă anunţăm că toate magazinele din ţară vor fi închise temporar. Vă vom ţine la curent pe măsură ce apar informaţii noi”, potrivit unui anunţ al companiei publicat pe pagina proprie de Facebook.
Decizia a fost anunţată după ce Guvernul a luat decizia închiderii mallurilor din România, în contextul în care cele mai multe magazine Pepco sunt în mall.

Discounterul de modă Pepco a intrat pe piaţa locală acum circa cinci ani şi a ajuns la aproape 270 de magazine răspândite în toată ţara.

Sursa: www.zf.ro

Citește și:

Ordonanța militară nr. 2. Documentul complet cu TOATE restricțiile impuse din România

Măsuri drastice în România: Se închid mall-urile, se limitează circulația persoanelor. Cum se vor oficia slujbele religioase

Cum arată declaraţia pe propria răspundere necesară celor care ies din case în timpul nopţii

(Video) Ludovic Orban: “TOATE companiile care vor intra în șomaj tehnic primesc bani pentru plata angajaților din partea statului”