Sanatoriul Balnear Techirghiol
Sanatoriul Balnear Techirghiol
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția unei ambarcațiuni de colectare a nămolului terapeutic.

Potrivit fișei de date a achiziției, zonele de navigație specificate ale ambarcațiunii sunt apele interioare și Lacul Techirghiol. Valoarea estimată a investiției ajunge la suma de 1.736.180 de lei, fără TVA.

Durata contractului este de 12 luni, iar ofertantul trebuie să își mențină oferta pe parcursul a patru luni.

Operatorii economici interesați de achiziție trebuie să demonstreze că, în ultimii trei ani, calculați până la data limită de depunere a ofertelor, a efectuat livrări de produse similare/superioare din punct de vedere al complexității, aferente obiectului contractului, livrări a căror valoare cumulată să fie de cel puțin 1.700.000 de lei, fără TVA. Valoarea poate fi cumulată la nivelul unuia sau a mai multor contracte, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, ofertanții trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 17.000 de lei.

Ofertele pot fi depuse până în data de 24 aprilie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 24 aprilie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.