Se cere insolvența SPG Emergencies, firma lui Gabriel Comănescu. Tribunalul a respins cererea, dar Curtea a decis rejudecarea
Economie
Cererea de insolvență vizând SPG Emergencies, firma cunoscutului afacerist Gabriel Valentin Comănescu, se va afla astăzi, din nou, pe masa judecătorilor de la Tribunal.
Actuala SPG Emergencies SRL (fostă SPG Medical Emergencies SRL), din portofoliul omului de afaceri Gabriel Comănescu, se află din nou în atenția Tribunalului după ce Curtea de Apel a dispus rejudecarea cererii de deschidere a procedurii insolvenței, respinsă inițial.
Dosarul are indicativul 1656/118/2024 și va fi analizat de judecătorii Secției a II-a Civile a instanței astăzi, 20 noiembrie 2024, de la ora 9.00.
În cauză, aproape 20 de persoane au solicitat insolvența SPG Medical Emergencies SRL, actuală SPG Emergencies SRL.
Așa cum arătam în edițiile anterioare, inițial, Tribunalul Constanța a respins cererea, dar Curtea de Apel a admis apelul și a trimis dosarul înapoi la judecătorul-sindic de la Tribunal.
Astăzi are loc prima înfățișare după decizia Curții.
Decizia pe care o va lua în cauză Tribunalul va putea fi ulterior atacată, din nou, la Curtea de Apel.
Cifra de afaceri 5,49 milioane de lei
Potrivit listafirme.ro, platformă consultată pe 19 noiembrie 2024, SPG Medical Emergencies SRL a fost înființată în 2015, iar de anul acesta se numește SPG Emergencies SRL.
Compania are sediul social în Constanța, pe strada Traian, nr. 51 și se ocupă în principal de activități de protecție și gardă.
Firma este deținută, conform sursei citate, de către Gabriel Valentin Comănescu și Sea Protect Group SRL (controlată de compania cipriotă GVC Investment Company LTD și Lucian Claudiu Crăiță).
Administratorii SPG Emergencies SRL sunt Lucian Claudiu Crăiță și Gina Comănescu.
În 2023, SPG Medical Emergencies SRL (acum SPG Emergencies SRL) a declarat 24 de angajați, profit 106.088 de lei, datorii 5.845.408 lei și cifra de afaceri 5.495.381 de lei.
Sursa foto: Energy Industry Review
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și: