New York
Antreprenorul Omer Susli, unul dintre asociații societății HOMELUX SRL din Constanța, ce a pus și bazele acestei rețele de magazine cu obiecte de amenajări interiore a menționat că plănuiește să achiziționeze centre comerciale în New York, potrivit Zf.ro.

„Lăsăm deoparte Homelux momentan, nu mai continuăm cu planul de extindere. Mai avem un plan, vrem să cumpărăm centre comerciale în New York şi în jur, pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii. Scanăm piaţa“, spune Omer Susli.

Acesta a mai rămas doar cu două dintre cele patru unități Homelux, deoarece închiderea a două dintre acestea a fost decisă anul trecut, în contextul economic dificil pe care îl traversează România.

Totodată, acesta a menționat că aveau planuri de extindere, dorind să ajungă la 20 de magazine, iar acum se concentrează pe cele două magazine rămase, în mediul online.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Aveam planuri de extindere, voiam să ajungem la 20 de magazine, însă pandemia şi apoi războiul ne-au afectat foarte mult. Ne concentrăm pe online acum şi pe cele două magazine cu care am rămas“, a explicat acesta, potrivit Zf.ro.

În prezent, mai sunt funcţionale unităţile Homelux din Focşani şi din Baloteşti – DN1 Value Centre, fostul centru comercial Prisma. Ambele unităţi închise se aflau în Ploieşti, unul fiind într-un spaţiu închiriat, iar celălalt fiind proprietate proprie şi fiind în prezent ocupat de retailerul austriac de mobilă XXXLutz.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 23 ianuarie 2023, HOMELUX SRL a fost fondată în data de 19 martie 2018 și se clasează pe Locul 1 în Top Afaceri România, județul Constanța, domeniul 4759: Comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic, în magazinele specializate.

Firma este administrată de Susli Gemile, iar asociații acesteia sunt Susli Omer (2%), Susli Gemile (2%), Miniera Sud Est SRL (84%) și Praktiker Real Estate Romania SRL (12%). Beneficiar este doar Susli Omer.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 28.184.979 lei și 103 angajați.

Cifră de afaceri Homelux SRL
Cifră de afaceri Homelux SRL

Amintim că, celebrul afacerist Omer Susli a vândut în 2017 rețeaua de bricolaj Prakitiker britanicilor de la Kingfisher. Omer Susli este și Consulul Onorific al Republicii Albania la Constanţa.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Sursa: www.zf.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

O nouă rețea de magazine va apărea din octombrie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.