Executare silită - apartament Tomis Nord
Executare silită - apartament Tomis Nord
Un apartament format din două camere și dependințe, situat în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 189, este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 112/CN/2022.

Imobilul are o suprafață utilă de 46,59 de metri pătrați din măsurători și 49,57 metri pătrați din acte. De asemenea, imobilul cuprinde și un balcon în suprafață de 3,89 de metri pătrați.

Prețul la care a fost evaluat imobilul este de 320.080 de lei și a fost stabilit pe baza raportului de expertiză întocmit de expertul Agachi Ștefan Ciprian. De asemenea, prețul la care a fost evaluat imobilul este și prețul de pornire al licitației.

Bunul aparține debitorului B. D. A. care este obligat la plata sumelor de bani ce reprezintă debit și cheltuieli de executare silită, la cererea creditoarei Asociația de Proprietari nr. 7.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 17 aprilie 2023, de la ora 14:00, la sediul executorului judecătoresc Cristea Nicolae, situat în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 53, bl. A8, sc. B, apartamentul  37.

În cele ce urmează puteți consulta integral publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: www.executarilicitatii.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un apartament de două camere din Tomis Nord este scos la licitație, în urma unei executări silite

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.