SOFRA TURKISH RESTAURANT SRL
SOFRA TURKISH RESTAURANT SRL
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată în data de 25 ianuarie 2023, decizia asociaților societății SOFRA TURKISH RESTAURANT SRL din Constanța privind cooptarea în societate, în funcția de asociat a cetățeanului turc Tas Omer.

Acesta aduce un aport de 500 de lei la capitalul social al firmei.

Astfel, în urma cooptării, structura capitalului social de 1.500 de lei, împărțit în 150 de părți sociale, o parte socială – 10 lei, va fi următoarea:

  • Tarakci Binali – 50 de părți sociale, 500 de lei – 34% participare la profit și pierdere;
  • Komurcu Kamil – 50 de părți sociale, 500 de lei – 33% participare la profit și pierdere;
  • Tas Omer – 50 de părți sociale, 500 de lei – 33% participare la profit și pierdere.

Totodată, mandatul administratorului a fost declarat, pe o perioadă de 49 de ani, cu puteri depline. Durata societății este nedeterminată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 30 ianuarie 2023, SOFRA TURKISH RESTAURANT SRL are sediul social în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu 202A Bl. REST, la parter și se clasează pe locul al doilea în Top Afaceri România Înreprinderi Mici, localitatea Constanța, domeniul 56: Restaurante și alte activități.

Societatea este administrată de un cetățean turc, Komurcu Kamil și asociații acesteia sunt Tarakci Binali (34%), Tas Omer (33%) și Komurcu Kamil (33%).

Obiectul de activitate al firmei este legat de „restaurante”.

Totodată, potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021 SOFRA TURKISH RESTAURANT SRL a raportat o cifră de afaceri de 9.022.900 lei și 43 de angajați.

Cifră de afaceri SOFRA TURKISH RESTAURANT SRL
Cifră de afaceri SOFRA TURKISH RESTAURANT SRL

Totodată, Tas Omer, noul asociat al societății este administrator al firmei GABROS PROD SRL și asociat al acesteia, alături de Tas Fatih. Această societate are ca obiect de activitate „comerțul cu ridicata nespecializat”.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 30 ianuarie 2023, în anul 2021 GABROS PROD SRL a raportat o cifră de afaceri de 27.034.988 de lei și 56 de angajați.

Cifră de afaceri GABROS PROD SRL
Cifră de afaceri GABROS PROD SRL

De asemenea, Tas Omer este administrator alături de Kmurcu Kamil al societății RUBY FISH RESTAURANT SRL. Asociați ai acesteia sunt Tarakci Binali (34%), Komurcu Kamil (33%) și Tas Omer (33%).

Firma este nou înființată, respectiv în data de 5 aprilie 2022 și are ca obiect de activitate „restaurante”.

Foto: Facebook

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.