Bani
Bani
Un teren extravilan, situat în localitatea 23 August, cu o suprafață de 600 de metri pătrați este scos la licitație, în cadrul dosarului de executare nr. 1352/2021.

Bunul imobil aparține debitorului V.C., din Constanța, care este executat silit la cererea creditoarei ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București, în baza titlului executoriu constând în Bilet la ordin nr. 1081205 din data de 30 iulie 2019 emis de Livorno Vision SRL, în sumă de 450.000 de lei.

Valoarea imobilului este de 20.139 de lei, echivalentul sumei de 4.080 de euro, reprezentând prețul de evaluare stabilit conform Raportului de evaluare întocmit de Agachi Ștefan Ciprian, evaluator autorizat, membru titular ANEVAR, în vata de 17 octombrie 2022.

Însă, prețul de pornire al licitației va începe de la 75% din prețul de pornire al primei licitații, respectiv valoarea de 15.104,25 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 2 mai 2023, de la ora 10:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Sarkis Ionica, situat în Constanța pe strada Jupiter nr. 19.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Imobil din Agigea, scos la licitație într-un dosar de EXECUTARE SILITĂ: Proprietarul, un constănțean are o datorie de 10.000 de dolari

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.