Dr Amet Hijazi și-a deschis firmă de comerț cu parfumuri și cosmetice în Năvodari
Dr. Amet Hijazi și-a deschis firmă de comerț cu parfumuri și cosmetice în Năvodari
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul încheierii nr. 20640/21.08.2023 privind autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Infinity Trademarks SRL.

Sediul societății este în Năvodari, pe strada Pescărușului nr. 85A, lotul 2. Activitatea principală a societății este legată de „comerțul cu amănuntul al produselor cosmetice și de parfumerie, în magazine specializate”.

Fondatorii societății sunt Infinity Digital Dent SRL cu sediul social în Constanța și medicul specialist ortodonție și implantologie avansată, Amer Hijazi, din Constanța. Totodată, durata de funcționare a firmei este nedeterminată.

Infinity Trademarks SRL
Infinity Trademarks SRL
Infinity Trademarks SRL
Infinity Trademarks SRL

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 17 septembrie 2023, Infinity Digital Dent SRL este controlată de medicul Amer Hijazi, medic specialist ortodonție și implantologie avansată, cu participări la diverse cursuri efectuate atât în țară, cât și în străinătate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Infinity Digital Dent SRL a fost înființată în data de 7 februarie 2022 și are sediul în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 21. Domeniul de activitate al societății este legat de „activitățile de asistență stomatologică”.

Conform sursei menționate anterior, în anul 2022, Infinity Digital Dent SRL a avut o cifră de afaceri de 254.887 de lei și un singur angajat.

Cifră de afaceri Infinity Digital Dent SRL
Cifră de afaceri Infinity Digital Dent SRL

Firma este activ conectată direct cu societatea Infinity Art Dental SRL, firmă al cărei asociat unic, administrator și beneficiar este tot dr. Hijazi Amer. Infinity Art Dental SRL a fost înființată în data de 10 ianuarie 2013, iar domeniul de activitate al acesteia este legat de „activitățile de asistență stomatologică”.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 17 septembrie 2023, Infinity Art Dental SRL a avut, în anul 2022, o cifră de afaceri de 2.727.542 lei și nouă angajați.

Cifră de afaceri Infinity Art Dental SRL
Cifră de afaceri Infinity Art Dental SRL

Conform www.clinica.infinitydigitaldent.ro, dr. Amer Hijazi a obținut certificări pentru unele dintre cele mai avansate tratamente și tehnici stomatologice internaționale.

Foto: www.clinica.infinitydigitaldent.ro / www.unsplash.com

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Afaceri noi pentru medicul dermatolog constănțean Andrei Dimancea: Este administrator al unei noi firme, înființată în Ovidiu

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.