Constructie imobil
Constructie imobil
Pentru proiectul de construire a două imobile nerezidențiale, cu camere de închiriat pe strada Oituz, la numărul 190 în municipiul Mangalia, antreprenorul Cezar Marius Zorlescu nu este nevoit să efectueze evaluarea impactului asupra mediului, transmite APM Constanța. 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30, vineri, între orele 8.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Strada Oituz nr. 190 Mangalia
Strada Oituz nr. 190 Mangalia

Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 28.05.2023.

Numele lui Marius Cezar Zorlescu îl regăm și în actele oficiale ale Agenției pentru Protecția Mediului Constanța încă din 2017, când, împreună cu mai mulți proprietari de terenuri, a depus la APM un memoriu ce viza introducerea în intravilan a unei sole de aproape șase hectare de teren din partea de sud a comunei 23 August, în apropiere de Olimp. Aici ar fi urmat să se construiască, ulterior, pensiuni agroturistice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Momentan, cu privire la acest proiect nu sunt date noi.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un investitor din Mangalia vrea să construiască două imobile într-o zonă în dezvoltare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.