Osama Bin Laden - Charles
Osama Bin Laden - Charles
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Prințul Charles a acceptat o plată de 1 milion de lire sterline de la familia lui Osama Bin Laden, relatează Sunday Times, potrivit BBC. Usamah bin Muhammad bin Awad bin Ladin, cunoscut în mod uzual ca Osama bin Laden, apatrid, a fost liderul și capul al-Qaidei, recunoscută la nivel mondial ca cea mai mare organizație teroristă din lume.

Banii au fost primiți sub formă de donație de la doi dintre frații vitregi ai lui Osama Bin Laden în 2013, la doi ani după ce liderul al-Qaeda a fost ucis, potrivit sursei citate.

Donația a mers către Fondul de caritate al Prințului de Wales (PWCF) a primit donația.

Potrivit presei engleze, Prințul Charles a acceptat banii de la Bakr Bin Laden și de la fratele lui Bakr, Shafiq.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Moștenitorul tronului a luat banii în ciuda obiecțiilor consilierilor de la Clarence House și PWCF, relatează Sunday Times, citând mai multe surse.

O sursă de la Fondul de Caritate al Prințului de Wales a declarat pentru BBC că „păcatele tatălui” – adică Osama Bin Laden – nu ar trebui să-i descalifice pe alți membri ai familiei să facă o donație.

Sursa a adăugat că donația a fost aprobată de Ministerul de Externe.

Nu este prima dată când Prințul Charles și organizația sa de caritate sunt vizte de verificări cu privire la donații. Luna trecută a apărut informația că Prințul Charles a acceptat o valiză care conținea un milion de euro în numerar de la un fost prim-ministru din Qatar.

Clarence House a spus la acea vreme că donațiile de la șeic au fost transmise imediat uneia dintre organizațiile de caritate ale prințului și au fost urmate toate procedurile legale.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.