Panică în Familia Regală Britanică: Prinţul Charles, diagnosticat cu COVID-19

Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea și soția prințului a fost diagnosticată pozitiv, informează The Guardian.

Prințul Charles are 71 de ani, iar conform primelor date prezintă simptome ușoare de coronavirus și se află în izolare la castelul Balmoral din Scoția, alături de ducesa de Cornwall. Camilla de Cornwall, soția prințului Charles, a fost testată la rândul ei, iar rezultatul a fost negativ.

Regina Elisabeta a II-a nu se află la Londra, dar nu se știe dacă a intrat în legătură cu prințul Charles în ultima perioadă.

Potrivit www.forbes.ro, cazul prințului Charles este cel mai recent dintr-o listă care devine tot mai lungă a persoanelor publice și celebrităților din toată lumea infectate cu COVID-19. Primul infectat faimos a fost actorul Tom Hanks, aflat la filmări în Australia, împreună cu soția sa, Rita Wilson. Au urmat apoi actorul Idris Elba, Sophie Trudeau, soția prim-ministrului Canadei, Justin Trudeau, prințul Albert de Monaco, Luis Sepulveda (cel mai bine vândut scriitor chilian), actrița Olga Kurilenko, Placido Domingo, fotbalistul Paul Dybala și producătorul  Harvey Weinstein, care s-a infectat în închisoare.