Prințul Charles
Prințul Charles
Marea Britanie organizează sâmbătă, 6 mai 2023, încoronarea Regelui Charles al III-lea, printr-o ceremonie fastuoasă, prima din ultimele şapte decenii, care va marca un moment ce intră în istorie.

În vârstă de 74 de ani, Charles al III-lea a devenit rege imediat după moartea mamei sale, regina Elizabeth a II-a, în urmă cu aproape opt luni, la 8 septembrie 2022.

Charles va fi încoronat la ora prânzului, ora Londrei, 14:00, ora României.

Charles şi soţia sa, Camilla, urmează să plece de la Palatul Buckingham la ora 10:20 (12:20, ora României).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Procesiunea spre Westminster Abbey va trece prin centrul Londrei, pe lângă mulţimea care se va alinia pe Mall – bulevardul ce duce către Buckingham Palace şi unde unii dintre fanii regalităţii au campat încă de miercuri.

Charles şi Camilla vor călători în trăsura de stat a Jubileului de Diamant pentru această etapă a călătoriei şi în trăsura de stat de aur pe drumul de întoarcere la palat.

Ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey din Londra este programată să înceapă la ora locală 11:00 (13:00, ora României).

După o slujbă de două ore, regele şi regina se vor întoarce la palat într-o procesiune.

Ei vor saluta apoi mulţimea din balconul palatului regal, încheind principalele evenimente ale zilei la ora locală 14:30 (16:30, ora României).

Sursă foto: Wikipedia

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.