Cassie and Sean 'Diddy' Combs
Cassie and Sean 'Diddy' Combs
Cântăreața de R&B Cassie îl acuză pe fostul ei partener, producătorul muzical Puff Daddy, de viol și violență fizică repetată de-a lungul unui deceniu.

Cassie, al cărei nume real este Casandra Ventura, s-a întâlnit cu celebrul rapper, numit Sean Combs, pentru o perioadă de peste zece ani. Ea susține că pe parcursul relației lor a fost victima abuzului sexual și a violenței fizice venite din partea lui Puff Daddy. Mai mult, potrivit declarațiilor ei de joi pentru New York Times, rapperul i-ar fi controlat fiecare aspect al vieții.

Sunt în sfârșit pregătită să îmi spun povestea și să vorbesc în numele meu și al altor femei care se confruntă cu violența și abuzul în relațiile lor”, a spus ea într-o declarație pentru Times, potrivit News.ro.

Sean Combs a negat afirmațiile, informînd că a fost „supus cererii persistente de 30 de milioane de dolari din partea doamnei Ventura, sub amenințarea de a scrie o carte dăunătoare despre relația lor, care a fost respinsă fără echivoc ca fiind un șantaj flagrant”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Un reprezentant al rapperului, care purta numele Puff Daddy, P Diddy, Diddy and Love, a spus că acuzaţiile sunt „ofensatoare şi scandaloase” şi au venit după ce Ventura a cerut 30 de milioane de dolari de la mogul.

Doamna Ventura a recurs acum la depunerea unui proces plin de minciuni nefondate şi scandaloase, cu scopul de a păta reputaţia domnului Combs şi de a căuta venituri„, se arată în declaraţie.

Sursa: News.ro

Sursa foto: Facebook The Shade Room

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.