Publicaţia britanică „The Telegraph“ anunţă că Nicolae Medforth-Mills şi soţia lui, Alina Binder, s-au stabilit în România.

Jurnaliștii britanici au realizat un amplu portret al prinţului Nicolae, aducând în discuţie şi posibilitatea ca acesta să intre în succesiunea la tron, dat fiind sentimentul de simpatie cu care a fost primit de români la funeraliile Regelui Mihai, scrie adevărărul.ro.

„The Telegraph“ scrie că în decembrie 2017, când a murit regele Mihai, ar fi putut muri şi speranţa în restaurarea monarhiei, însă faptul că acest lucru nu s-a întâmplat se datorează şi lui Nicolae Medforth-Mills.

Iată ce scriu britanicii de la „The Telegraph“:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

«La funeraliile regelui Mihai I, unde printre cei prezenţi a fost Prinţul Charles al Marii Britanii, a apărut o nouă figură a speranţei. Toţi ochii au fost aţintiţi către Nicolae Medforth-Mills, în vârstă de 32 de ani, care a crescut în comitatul Durham şi a fost educat la Shiplake College, lângă oraşul Henley-on-Thames.

Singurul fiu al prinţesei Elena, a doua dintre cele cinci fiice ale regelui Mihai, Medforth-Mills se află în mijlocul unui scandal cu privire la linia de succesiune la un tron care oricum nu mai există.

Înalt, brunet, frumos şi cu picioarele pe pământ, Medforth-Mills avea alura unui om de stat când ne-am întâlnit la Hotelul Goring din Londra, îmbrăcat imaculat, cu un costum negru, sobru, cu cravată neagră, semn că este încă în doliu. Cunoscut drept „prinţul popular“ în România, cu frumoasa lui soţie Alina Binder alături, nu e greu de înţeles de ce cuplul a fost numit „Harry şi Meghan“ ai României.

Sursa foto: www.puterea.ro

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.