Criminalul lui Tudor Simionov, românul considerat erou după ce a murit apărându-și colegii în timpul unui conflict violent în fața unui club din Londra, de Anul Nou, a fost prins, anunță poliția londoneză.

Metropolitan Police anunță, într-un comunicat, că un tânăr de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat că l-a înjunghiat mortal pe Tudor Simionov (33 de ani) în fața unei reședinței Fountain House pe Park Lane, Westminster, în jurul orei 05:36, pe 1 ianuarie 2019.

Tudor Simionov avea 33 de ani şi se mutase de la Bucureşti în capitala Marii Britanii de doar două luni, împreună cu iubita lui, Mădălina.

El a asigurat paza unei locaţii de lux în noaptea de Anul Nou, în momentul în care mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme de foc au încercat să intre în club în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie.

Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii lui. A fost rănit cu sabia, apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a înjunghiat în zona inimii.

Polițiștii londonezi cer ajutorul celor care au fost martori la tragedie.

Tudor Simionov a fost canotor la Clubul Dinamo.

Sursă foto: www.a1.ro

Citește și:

Un agent de pază român a fost înjunghiat mortal în noaptea de Revelion la Londra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.