White Tower Mamaia Nord
White Tower Mamaia Nord
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Firma deținută de Mihăiță Vasea și de Georgeta Duță, care deține White Tower din Mamaia Nord a primit de la Agenția pentru Protecția mediului Constanța un document nou cu ajutorul căruia își pot continua activitatea derulată în prezent. 

Ca urmare a cererii adresată de către EUROPROD ENERGY SRL, înregistrată la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa cu nr. 8335 RP din 13.07.2022, instituția a decis emiterea autorizației de mediu pentru activitatea de cazare – cod CAEN: 5510 (rev.2), (rev.1) desfășurată la sediul secundar din Năvodari, strada Lotus nr. 11, lot 1.

Societatea care deține White Tower a fost înființată în 2007 și are ca obiect de activitate „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Firma îi are ca acționari pe Mihăiță Vasea și pe Georgeta Duță, iar administrator este Alexe Tănase.

Firma a raportat în 2021 cea mai mare cifră de afaceri de la înființare – 3.048.379 lei și opt angajați.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

EUROPROD ENERGY SRL
EUROPROD ENERGY SRL

Prin aceeași firmă, se construiește tot în Mamaia Nord, pe strada Promenada nr. FN, lot 3 şi lot 1 un imobil P+7 etaje, cu spaţii comerciale la parter şi locuinţe la etajele 1 – 7.

De asemenea, Sela Boat SRL, controlată de Mihăiţă Vasea, a obţinut în februarie 2019, de la Primăria Constanţa, un act de urbanism, care se referă la ridicarea unui imobil de opt etaje pe malul lacului Siutghiol, careul D3, lot 19: „Construire imobil hotel de 4 stele D+P+5-8e terasă circulabilă cu piscină şi bar cu parcare la demisol şi parter, sală de conferinţă, salon de evenimente, centru SPA“.

Sela Boat SRL a luat fiinţă în anul 2003 şi are sediul în municipiul Constanţa. Mihăiţă Vasea este asociat unic. Administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, este Tănase Alexe.

Povestea Europrod Energy SRL

Iniţial, în anul 2007, firma îi avea ca asociaţi pe Florin Vizan, cu 33,34% din capitalul social, Petrică Constantin Oprea, cu 33,33% din capitalul social, Anca Niculae, cu 33,33 % din capitalul social. Administrator era Anca Niculae. Ulterior, în anul 2008, cei trei asociaţi ai SC Europrod Energy SRL au decis retragerea din societate şi din funcţia de administrator a asociatei Anca Niculae, care a cesionat, cu titlu gratuit, întregul său aport la capitalul social, în valoare de 400 de lei, asociaţilor Petrică Constantin Oprea şi Florin Vizan.

În urma modificărilor efectuate, capitalul social total, în valoare de 1.200 de lei, este împărţit în 120 de parţi sociale a câte 10 lei fiecare şi aparţine asociaţilor după cum urmează: Petrică Constantin Oprea – 600 de lei, reprezentând 60 de părţi sociale; Florin Vizan – 600 de lei reprezentând 60 de parţi sociale. Primul fusese numit administrator.

În anul 2013, Iulian Cristian Boja şi Jelea Vizan, asociaţi în cadrul societăţii Europrod Energy SRL, au decis retragerea din societate a primului, care a cesionat părţile sociale deţinute către cel de-al doilea, Jelea Vizan devenind asociat unic.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.