Documente
Documente
Omul de afaceri Sterică Paris urmează să schimbe destinația unui imobil din vilă turistică în apartamente de vacanță. Autorizația de construcție nr. 420, din data de 22 mai 2023, are o valabilitate de 24 de luni.

Adresa la care se vor desfășura lucrările este bulevardul Mamaia nr. 479.

Certificatul de urbanism nr. 420
Certificatul de urbanism nr. 420

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 22 mai 2023, societatea Gazzo Premium SRL a fost înființată în data de 4 noiembrie 1993 și are sediul în Constanța, pe strada Mihăileanu.

Administratori ai societății sunt Paris Sterică și Grosu Costică. De asemenea, asociat unic și beneficiar al firmei este Paris Sterică.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Domeniul de activitate al societății este „fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Gazzo Premium SRL a avut o cifră de afaceri de 23.860.314 lei și 31 de angajați.

Cifră de afaceri Gazzo Premium SRL
Cifră de afaceri Gazzo Premium SRL

Firma este activ conectată direct cu alte nouă societăăți: Gas Port Oil SRL, Grancafe Espresso SRL, Wave Panoramis SRL, Fabri Gaz SRL, Panoramis Cafe SRL, Teragas & Oil SRL, Gazzo Logistic SRL, Dolceria D Italy SRL și Gazzo Energy SRL.

Amintim că, la începutul anului 2022, o asociere de trei firme din județul Constanța urma să ridice un bloc de șapte etaje în Mamaia Nord, pe strada Promenada Năvodari, respectiv: Wave House SRL, Gas Port Oil SRL și Gazzo Premium SRL.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunța publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil D+P+7E – Locuințe Colective cu parcare la demisol, spații comerciale la parter și realizare spații tehnice”, amplasat în orasul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 2, strada Promenada Năvodari, FN, lot 2/1/1/2 + 2/1/1/1/2, titular al proiectului fiind Wave House SRL, Gazzo Premium SRL, Gas Port Oil SRL, cu adresa în orașul Năvodari, strada Sănătății, nr. 3.

Atât în societatea Gazzo Premium SRL, cât și în Gas Port Oil SRL Paris Sterică este administrator, asociat și beneficiar. În cadrul societății Gas Port Oil SRL, Paris Sterică este asociat alături de Dan Mihalache, fiecare deținând câte 50% din acțiuni. Cei doi sunt și beneficiari ai societății.

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

De la cafenele la construcții imobiliare: Sterică Paris, beneficiarul unui bloc în Mamaia Nord

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.