Costinești - zona epavă
GFT Panoramic Invest SRL, societate înființată în urmă cu câteva luni, a primit ok-ul de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru continuarea demersurilor de construire a unui bloc de patru etaje la Costinești, pe un lot situat în apropiere epavei, emblema stațiunii. Reamintim că recent, Ziarul Amprenta a scris despre investiția pe care o altă firmă care aparține acelorași trei investitori – Fudulea Stelian, Mitică Gheșu și Tudor Dumitru, realizează în Constanța, în cartierul Palazu Mare, într-o zonă cu vad, în plină dezvoltare.

Astfel, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă că nu este necesară efectuarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul care vizează construirea unui imobil de locuințe colective P+4E. Investiția va fi realizată pe strada Mihai Eminescu, pe terenul care are numărul Cadastral 111111, 101909, titularul proiectului fiind GFT Panoramic Invest SRL, societate deținută de cei doi, Fudulea, Gheșu și Dumitru.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 9.00-13.30, vineri, între orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la dată de 06.05.2022.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Blocul care se va ridica va dispune de 27 de apartamente tip studio și 19 apartamente cu 2 camere, un total de 46 de unități locative. Valoarea aproximativă a investiției este de 3.994.040 lei și se dorește implementată într-o perioadă de 24 de luni. Parcela de teren în suprafață de 2078 mp pe care se va ridica construcția este în prezent liberă.

Reamintim că pe ordinea de zi a ședinței Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism, care s-a întrunit în data de 14 aprilie 2022, s-a regăsit și PUD-ul inițiat de GFT Intertrade Logistic SRL care vizează construirea unui imobilul D+P+4-5-7E – locuire colectivă, în zona Palazu Mare – strada Corneliu Coposu nr. 30 – strada Eugen Lovinescu nr. 25. Proiectul se află la acest moment în etapa emitere aviz Arhitect șef.

După ce a construit deja un bloc de 8 etaje pe strada Eugen Lovinescu nr. 27, lot 2XA480/17, zona Palazu Mare, GFT Intertrade Logistic vizează acum o nouă construcție, de 7 etaje.

Ambele societăți GFT Panoramic Invest SRL și GFT Intertrade Logistic SRL sunt administrate de Fudulea Stelian, Gheșu Dumitru și Tudor Dumitru.

GFT Panoramic Invest a fost înființată în 09.09.2021, are ca obiect de activitate ” Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și îi are ca asociați pe Fudulea Stelian,  Gheșu Mitică și pe Tudor Dumitru.

Dacă GFT Panoramic Invest SRL nu a raportat cifră de afaceri în 2021, cealaltă firmă a celor trei asociați, cu istoric rezidențial bogat, a raportat în 2020 o cigră de afaceri de 4.687.478 lei.

Foto: Digital Adviser

Citește și:

Încă un bloc de 7 etaje în Palazu Mare, lângă altul de 8 etaje. Investiția, la mâna arhitectului șef al Constanței

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!