Centru SPA
Centru SPA
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a transmis societății Magenta Construct SRL că nu trebuie să efectueze studiul privind evaluarea impactului asupra mediului în cazul modificării proiectului în curs de execuție, aprobat cu autorizația de construcție nr. 362/10.08.2021, prin schimbarea parțială de destinație a demisolului, din spații comerciale și alimentație publică, în alimentație publică și centru „spa”, recompartimentări interioare, modificare fațade și extindere pe verticală cu două niveluri.

Este vorba despre două niveluri de locuințe de vacanță, rezultând astfel un imobil cu regim de înălțime D + P + 9E, propus spre amplasare în Năvodari, zona Mamaia Nord, Trup 1 (DL), pe strada Promenada Năvodari nr. 91, lot 2.1, lot 1 – lot 4/3 – lot 2 – lot 2.

La parter și la etajele 1 – 7 se propun în total 165 de unități locative, iar pentru etajele nou propuse, respectiv etajele 8 și 9, sunt propuse 40 de unități locative.

În cele ce urmează redăm decizia etapei de încadrare:

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 15 septembrie 2023, Magenta Construct SRL a fost înființată în data de 27 martie 2009 și are sediul în Constanța, pe strada Berlin.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Malcea Sorin Sebastian și Gheorghe Simona Petronela sunt administratori, beneficiari și asociați ai firmei, fiecare deținând câte 50% dintre acțiunile societății. Domeniul principal de activitate al firmei este legat de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Conform sursei menționate anterior, în anul 2022, Magenta Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 10.895.335 de lei și 15 angajați.

Cifră de afaceri Magenta Construct SRL
Cifră de afaceri Magenta Construct SRL

Firma este activ conectată direct cu alte cinci societăți: Urban Residence Construct SRL, Yco Teh Construct SRL, Mayback Construct SRL, XTC Sharing SRL și Sab Home Project SRL.

Magenta Construct SRL, firmă cunoscută în domeniul imobiliarelor:

Amintim că, la finalul lunii august 2023 Agenția pentru Protecția Mediului Constanța transmitea societății Magenta Construct SRL că nu trebuie să efectueze studiul privind evaluarea impactului asupra mediului în cazul amenajării unei parcări pentru investiția aferentă amplasamentului învecinat, respectiv construcția provizorie, până la edificarea imobilului C10 – parcare, în regim de înălțime S+P+4E+ terasă circulabilă, în zona Mamaia Nord, Trup 1 (DL), pe strada Promenada Năvodari, lot 2.1, 1 și 3.

În luna august 2021, Magenta Construct SRL a obținut ok-ul de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru proiectul firmei cunoscută pentru ansamblurile din județul Constanța sub egida „Tomis Villa”.

Este vorba despre proiectul „Investiție realizată în 5 etape: construire 4 imobile, corp C7, corp 8, corp 9 D+P+7E, spații comerciale și alimentație publică la demisol și locuire la parter și etajele 1-7; corp recepție parter, piscină și amenajări peisagere, sistematizare, împrejmuire teren și organizare șantier”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 1(DL), str. Promenada Năvodari FN, județul Constanța.

În 2016 firma Magenta Construct SRL a obținut patru autorizații de construire pentru ridicarea unor blocuri în cartierul Tomis Plus: una pentru supraetajarea blocului de pe strada Budapesta nr. 4, o alta pentru construirea unui imobil P + 1E + 2Ep – locuințe colective – 11 apartamente, pe strada Berlin, una pentru construirea unui imobil D + P + 4E – locuințe colective – 21 de apartamente și spații de servicii, comerț, care va fi ridicat pe strada Berlin nr. 3 și o alta care viza modificări la proiectul ce prevedea construirea unui imobil D + P + 5E de pe strada Berlin nr. 4.

Foto: Ilustrativ (Image by Freepik)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Magenta Construct SRL, tot mai aproape să construiască o parcare cu patru etaje în Mamaia Nord

Magenta Construct SRL, mai aproape de construirea unui ALT BLOC în cartierul Tomis Plus din Constanța

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.