Domeniul Vlădoi
Domeniul Vlădoi
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Proiectul privind extinderea Domeniului Vlădoi nu se supune evaluării asupra mediului, transmite Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în decizia de încadrare emisă la finalul lunii iulie.

Potrivit memoriului de prezentare depus anterior la APM Constanța, solicitantul,  SC Domeniile Vladoi SRL, cu adresa în satul Siminoc, strada Calea Dobrogei, nr. 6, valoarea investitiei evidențiază că investiția ajunge la 150.000 lei, iar durata totală de execuție a investiției este de 12 luni.

Proiectul propus se află în intravilanul localității Siminoc, orașul Murfatlar, este înscris în cartea funciară nr. 101133 Murfatlar, identificat cu nr. Cadastral 101133, este proprietate privată, persoană juridică SC Domeniile Vladoi SRL, conform contract de vânzare cumpărare nr. 1468/15.09.2009.

Folosință actuală a terenului în suprafață de 837 mp pe care se dorește a fi realizată investiția este de curți construcții, destinația construcțiilor: construcții industrial și edilitare – Secție vinificație, conform Certificat de Urbanism nr. 35169 din 15.01.2020.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Construcția existența are funcțiunea de “secție vinificatie” și regimul de înălțime declarant conform cadastru “parter+subpantă”.

Pe amplasamentul studiat beneficiarul propune modernizarea secției de vinificație existente și extinderea acesteia cu două corpuri noi:

  • corpul A, cu funcțiunea de “Hala Măturare” și regim de înălțime “parter înalt”
  • corpul B, cu funcțiunea de “Magazie ambalaje” și regim de înălțime “parter”.

Corpurile propuse vor fi independente structural de construcția existentă.

Domeniul Vlădoi
Domeniul Vlădoi

Domeniile Vladoi SRL a fost înființată în 2005 și are un singur asociat pe Anca Maria Vlădoi, fiica fostului primar al orașului Murfatlar, Ion Vlădoi, în prezent consilier local din partea PMP.

Societatea are ca obiect de activitate „Fabricarea vinurilor din struguri”, iar în 2021 a raportat o cifră de afaceri de 2 505 775 lei, cea mai mare de când a fost înființată societatea.

Domeniile Vlădoi SRL
Domeniile Vlădoi SRL
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.