Univet Company Constanta
Univet Company Constanta
După ce în luna mai 2022, Primăria Constanța a respins solicitarea SC Univet Company SRL de eliberare a certificatului de urbanism pentru construirea unor locuințe în zona Dedeman din Constanța, ieri, 11 noiembrie 2022, societatea a primit de la municipalitate actul mult râvnit. Univet Company SRL este deținută de familia fostului manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă care deține și el 4% din acțiuni. 

Potrivit datelor publicate pe site-ul Primăriei Constanța, autoritatea locală a transmis societății Univet Company SRL în data de 3 mai 2022, prin certificatul de urbanism nr. 750 că nu poate realiza proiectul de construire a locuințelor colective D+P+3 întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (regim de înălțime).

Acum, în luna noiembrie, municipalitatea îi eliberează solicitantului certificatul de urbanism după ce acesta a schimbat regimul de înălțime de la D+P+3 la S+P+3E.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Univert Company SRL - certificat de urbanism
Univert Company SRL – certificat de urbanism

Potrivit listăfirme.ro, consultată în data de 12 noiembrie 2022, Societatea Univet Company SRL a fost înființată în 1996 și are ca obiect de activitate „Activități veterinare„. Firma a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 1.201.007 lei și doi angajați.

Potrivit listăfirme.ro, consultat astăzi, 4 mai 2022, acționarii firmei sunt:

Bîlbă Anca Nicoleta – 23%, Bîlbă Adrian – 4%, Bîlbă Ioana Daria – 4% și o persoană juridică INTERVET LTD CO SRL – 69%.

UNIVET COMPANY SRL
UNIVET COMPANY SRL

Univet Company este conectată prin asociații săi cu alte patru firme: Intervet LTD SRL, Farul SRL, Hipoterapia SRL și Univet Clinica Veterinară SRL, toate cu sediul în Constanța.

Adrian Bîlbă a fost mulți ani managerul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța însă, la finalul lunii martie 2022 acesta a solicitat încetarea mandatului.

Bîlbă a ocupat această funcție mai mulți ani la rând, fiind menținut director și în vremea fostului președinte CJC, Horia Marius Țuțuianu, dar și de de acțualul șef al CJC, Mihai Lupu. La un moment dat, în anul 2019, chiar fiul său Vlad Andrei Bîlbă a fost angajat în cadrul instituției pe care tatăl său o conducea, ca medic veterinar grad III.

OBSERVAȚII: 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Familia fostului manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța nu poate construi locuințe pe terenul din zona Dedeman

Adrian Bîlbă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa și-a angajat fiul în instituția pe care o conduce: „El vine din pasiune, are din ce trăi”

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.