Cartierul „Mica industrie”, așa cum se numea în trecut zona unde se află strada Oborului din Constanța avea în trecut un rol important în viața economică a orașului Constanța. Astăzi s-a transformat într-o stradă unde, de la an, la an apar noi blocuri de locuințe.

Primăria Constanța a emis recent în cursul zilei de miercuri certificatul de urbanism solicitat de SC Wade Trade Invest SRL pentru desființarea mai multor corpuri de locuințe de pe strada Oborului nr. 41.

Este vorba despre desființarea corpurilor C 1 – locuință parter (suprafață 511 mp), C 2 – anexă (suprafață 63mp), C 3 – anexă (suprafață 89 mp), C4 – anexă (suprafață patru mp) și construirea imobilului de locuințe colective S+P+3E-4E care va avea funcțiunea de comerț și servicii la parter.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La finalul lunii noiembrie 2022, firma a obținut de la Primăria Constanța un răspuns negativ cu privire la proiectul de construcție a imobilului de pe strada Oborului. Autoritatea locală îi permitea firmei la acel moment doar să desființeze imobilele existente pe terenul de pe strada Obosrului.

Iată că acum, la un an distanță, firma a obținut într-un final certificatul de urbanism pentru desființarea imobilelor existente pe teren și construirea blocului de locuințe de patru etaje.

SC Wade Trade Invest SRL, firma care dorește să facă investiția pe strada Oborului este înființată în anul 2018 și are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 103.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 15 noiembrie 2023, firma îi are ca acționari pe Ursatii Elvira (99%) și pe Ursatii Oleg (1%). Ursatii Elvira este medic Specialist Obstetrică – Ginecologie de origine ucraineană, stabilită în Constanța de mai mult timp.
De la înființare, firma nu a avut activitate:
WESTA TRADE INVEST SRL
WESTA TRADE INVEST SRL

Acționarii mai au și N Oely Medical Center SRL, firmă cu sediul în Constanța.

OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

(FOTO) Moștenitorii unei familii de armeni demolează fosta clădire a Morii Gloria de pe strada Oborului din Constanța

(FOTO) Afaceristul Ion Virgil Lixandru pregătește, prin AGERTRANS SRL, un nou proiect pentru un teren de pe strada Oborului

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.