Energia Residence - mai 2023
Energia Residence - mai 2023
Country Estate SRL este unul dintre cei mai ambițioși dezvoltatori imobiliari din Constanța care a predat deja proprietarilor apartamentele din cele două blocuri realizate în cadrul primei etape a proiectului Energia I. În prezent, echipele lucrează intens la cele două blocuri din cadrul celei de-a doua etape.

La acest moment la primul dintre blocurile din etapa a doua se lucrează la finisaje – blocul C, iar în blocul D s-a turnat și ultima placă peste ultimul etaj.

„Sperăm ca în luna martie 2024 să avem vândute și predate și următoarele 240 de apartamente„, ne-a declarat reprezentantul dezvoltatorului.

Pentru proiectul Energia II, prețurile sunt accesibile pentru piața constănțeană, și nu au mai fost modificate din luna octombrie 2022. Dezvoltatorul speră să le poată menține așa în următoarele trei luni.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În acest moment din cele 240 de apartamente sunt vândute deja un număr de 140.

„Primul bloc din etapa II este vândut aproape intergral și continuăm vânzările din cel de-al doilea. Ne așteptăm la vânzări bune în perioada următoare, mai ales că vine sezonul cald, constănțenii care sunt plecați din țară revin acasă, iar unii dintre ei doresc să facă investiții în imobiliare„, ne-a declarat reprezentantul constructorului.

Prețul unui apartament de două camere, la plata integrală a acestuia este de 75.000 de euro (62 mp), iar al unuia cu patru camere – 118.000 de euro.

Apartamentele se predau la cheie, cu baia mobilată și utilată, centrală proprie pe gaz, pardoseli din parchet laminat și gresie porțelanată de calitate superioară.

Compartimentarea este eficientă, iar suprafața este una generoasă.

Trebuie precizat faptul că între apartamente s-a folosit zidărie termoizolantă peste care se aplică materiale fonoabsorbante și tencuială mecanizată.

Cei care își doresc o locuință într-unul dintre blocurile Energia Residence trebuie să știe că există posibilitatea achiziției locuinței în rate la dezvoltator, perioada maximă de contractare fiind de 60 de luni.

Cât privește prima etapă a proiectului Energia Residence, zilele acestea a început semnarea contractelor finale cu proprietarii primelor 240 de apartamente din cadrul Energia I.

Reamintim că lucrările la proiectul Energia I au fost demarate pe 7 mai 2021. Practic, la doi ani distanță de la începerea proiectului, proprietarii celor 240 de apartamente semnează contractele finale.

Ansamblul Energia Residence se află în cartierul Compozitorilor, pe strada Constantin Bobescu nr. 101.

Detalii se pot obține de la biroul de vânzări aflat la sediu, la email office@energiaresidence.ro sau la telefon  0790.000.294. Programul este de luni până vineri între 09:00 și 17:30, iar sâmbăta între 09:00 și 14:30.

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Copiii familiilor care locuiesc în Complexul Energia Residence au organizat în incintă o vânătoare de ouă

(FOTO) Constructorul ansamblului rezidențial Energia Residence pregătește demararea celei de-a treia etape a proiectului

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.