Constructie imobil
Constructie imobil
ARV CONSTRUCȚII ȘI DEZVOLTARE SRL, firma deținută de Victor Sîmboteanu, pe care îl regăsim și în Disan Expert SRL și în Disan Antrepriză și Construcții SRL este aproape de demararea proiectului de construire a unui bloc de blocuințe în cartierul Palazu Mare. Societatea dedzvoltă mai multe proiecte imobiliare în Constanța, Mamaia 

Recent, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus[ solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de construire a unui imobil de locuințe colective cu un regim de înălțime P+3E+Eth propus a fi amplasat în Palazu Mare, pe parcela PV255/3/2.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23 şi la sediul titularului ARV CONSTRUCȚII ȘI DEZVOLTARE SRL, cu sediul în municipiul Constanța, strada Dorobanților, nr. 44, Constanța.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 18 noiembrie 2023, ARV Construcții & Dezvoltare SRL a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 9,5 milioane lei și un profit de 1,81 milioane lei.

Firma a fost fondată în anul 2017 și are sediul social este pe strada Dorobanților nr. 44, în Constanța.

Activitatea principală a companiei vizează „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Victor Sîmboteanu este asociat unic și administrator al firmei.

ARV Construcții & Dezvoltare SRL
ARV Construcții & Dezvoltare SRL

Numele acestuia mai apare și în companiile Disan Antrepriză și Construcții SRL (50%) și Sîmboteanu Victor Persoană Vizită Autorizată.

Investitorul Victor Sîmboteanu deţine societatea Disan Expert SRL împreună cu Constantin Berdilă, din anul 2003.

Afaceristul Victor Sîmboteanu nu se află la prima investiție în domeniul imobiliar, ba din Constră.

În 2019 a obținut, din partea Primăriei Constanța, autorizația de construire pentru un ansamblu de locuințe pe Aleea Studenților numărul 5, în Constanța, în zona Pescărie. Totodată, acesta a construit un imobil și în zona Compozitori.

În iulie 2023, Victor Sîmboteanu împreună cu mai mulți afaceriști ce au dezvoltat diverse proiecte imobiliare în municipiul Constanța au obținut certificatul de urbanism necesar pentru construirea unui bloc de cinci etaje, în Constanța, pe Parcela A510/7 (Lot 3 și Lot4), LOT2/1+LOT2/2/1.

Beneficiarii investiției sunt Victor Sîmboteanu, Constantin Berdilă, Andy Iulian Jalbă și Cristian Fuduli. Toți patru sunt investitori cunoscuți la malul mării, ce au în portofoliu câteva investiții în domeniul imobiliar, în diferite zone ale municipiului Constanța.

Victor Sîmboteanu și Constantin Berdilă, construiesc, printr-o altă societate, Disan Expert SRL un imobil pe parcela A592/88, care va avea un regim de înălțime P+6E, cu funcțiune mixtă, ce va avea la parter spațiu comercial, showroom, la etajele I-II funcțiune administrativă, birouri, iar la etajele III-V, locuințe colective.

OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: Rol Ilustrativ (Pixabay)

Citește și:

Un bloc de locuințe de serviciu cu șase etaje va fi ridicat în Constanța. Vezi cine este beneficiarul!

Un bloc de cinci etaje ar putea răsări în zona lacului Siutghiol! Cine sunt investitorii

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.