Daniel Cîrîc merge înainte cu imobilele din zona Teatrului de Vară din Mamaia
Daniel Cîrîc merge înainte cu imobilele din zona Teatrului de Vară din Mamaia
Primăria Constanța a lansat astăzi un anunț de consultare asupra propunerilor preliminare pentru elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru construirea de imobile cu diferite funcțiuni compatibile cu zona turistică și cu locuirea în Mamaia, zona Teatrului de Vară, în apropierea grădinii Teatrului de Vară.

Inițiatorul și beneficiarul proiectului este Cîrîc Daniel Angelin, iar proiectant este societatea Proiect Company Construct SRL, șefii de proiect fiind Arh. Turcoianu F., arh. L. Remus – membri Registrului Urbaniștilor din România.

Prin Planul Urbanistic de Detaliu pentru zona reglementată prin Planul Urbanistic Zonal, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local 121/2013 ce prevede construirea de imobile cu diferite funcțiuni compatibile cu zona turistică și locuirea.

Terenul care a generat Planul Urbanistic de Detaliu are o suprafață de 804 de metri pătrați și este inclus într-o suprafață de studiu de aproximativ 13.130 de metri pătrați. Totodată, imobilul este proprietatea lui Daniel Angelin Cîrîc și Lenuței Cîrîc. În prezent, pe teren există o construcție cu regim de înălțime parter, aflată în stare avansată de degradare și o platformă betonată. Acestea au avut rol de spațiu de alimentație publică.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pe teren este propusă stabilirea zonei edificabile pentru ca, în viitor, să poată fi realizat un imobil în regim de înălțime S+P+M+5E-6E, cu destinația de imobil de apartamente.

În cele ce urmează redăm anunțul de consultare privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Inițiatorul și beneficiarul proiectului, Cîrîc Daniel Angelin este fost candidat independent pentru funcția de primar al orașului Însurăței din județul Brăila, în anul 2020. Din luna mai 2021, el ocupă fotoliul de președinte al organizației PNL din Însurăței.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 25 mai 2023, Proiect Company Construct SRL, societatea care este proiectant în cazul construirii imobilului din zona Teatrului de Vară din Mamaia, a fost înființată în data de 26 aprilie 2005 și are sediul în Constanța, pe strada Călugăreni 2.

Remus Georgiana Sorina este administrator, asociat majoritar (95%) alături de Turcoianu Florica (5%). Cele două sunt și beneficiari ai firmei.

Domeniul de activitate al societății este legat de „activitățile de arhitectură”.

Porivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Proiect Company Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 275.532 de lei și trei angajați.

Cifră de afaceri Proiect Company Construct SRL
Cifră de afaceri Proiect Company Construct SRL

De asemenea, societatea este activ conectată direct cu S&T Studio Trading SRL, S&T Proiect SRL și Business & Marketing For Maritime Companies International SRL.

Amintim că, la finalul lunii aprilie 2023, Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism s-a întrunit în ședință, iar pe ordinea de zi, se regăse un proiect ce viza aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru construirea imobilului din zona grădinii Teatrului de Vară – Complex Perla.

Pentru acest proiect de construire a imobilulului S+P+5-8 etaje, ce va avea funcțiunea de locuințe colective din zona fostei Grădini de Vară Albatros, Primăria Constanța a emis în martie 2021 Certificatul de Urbanism solicitat de Daniel Angelin Cîrîc.

Și în noiembrie 2021 proiectul acestuia, la aceeași etapă, s-a mai regăsit pe masa consilierilor locali, dar, se pare că acesta nu a fost aprobat, drept pentru care, la jumătate de an distanță s-a aflat din nou pe ordinea de zi a Comisiei.

Foto: www.debraila.ro, Facebook Visit Mamaia

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Încă un bloc de opt etaje răsare în Mamaia, în zona Teatrului de Vară. Investitorul, un fost candidat la alegerile locale din 2020

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.