Certion
Certion
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță modificarea datei la care trebuia să aibă loc dezbaterea publică pe marginea raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construirea unui imobil cu spații de locuit sezonier și servicii pentru turism, cu regim de înălțime 3S+P+28E+ETh cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent PUG”, amplasat în stațiunea Olimp”.

Beneficiarul investiției este Pharos Tower SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Ștefaniță Vodă, nr. 27, bl. TP1, parter.

Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc în sala de conferință din cadrul Hotelului Mera Brise, din Mangalia, strada Frumoasei, în data de 30.05.2023, începând cu orele 14.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, până la data de 30.05.2023.

PHAROS TOWER SRL a fost înființată în 2021 și îi are ca administratori pe Scripcaru Iosif Oana Cristina iar unic acționar este Certion SRL. Beneficiari de pe urma firmei sunt Ionescu Theodor Cezar și Scripcaru Corneliu Cătălin. În 2021, firma nu a raportat cifră de afaceri, dar are datorii de 9.644.829 lei.

În Certion SRL, Ionescu Theodor Cezar (10%) și Scripcaru Corneliu Cătălin (85%) sunt ascoaiția împerună cu Felicia Anișoara Căruntu (5%).

Ambele firme au ca obiect de activitate „Dezvoltare (promovare) imobiliară”.

În 2021, firma nu a raportat cifră de afaceri, dar are datorii de 487.464 lei.

FOTO: ILUSTRATIV/Certion

Citește și:

Proiectul blocului de 28 de etaje din Mangalia trece de încă o etapă. Când are loc dezbaterea publică

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.