Strada Griviței nr. 40 Constanța
Strada Griviței nr. 40 Constanța
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Uda Gigi, afaceristul din Tulcea care deține terenul din strada Griviței nr. 40 a obținut pe 2 august 2022, de la Primăria Constanța, certificatul de urbanism pentru construirea unui imobil 2S-P+4E pe această suprafață.

Reamintim că în data de 18 martie 2022, SC BIODAM SRL din Baia, județul Tulcea, obținea de la Primăria Constanța autorizația de desființare a clădirii C1 – locuință parter și C2 – agenție fiscală, pe o suprafață de 201 mp, situată pe strada Atelierelor nr. 8-8bis-10.

Societatea, al cărei acționar unic este Uda Gigi, deține și terenul de lângă această proprietate pentru care, în 6 martie 2018 a obținut certificat de urbanism nr. 4331 pentru „Construire imobil locuinţe cu spaţii libere la parter S+DM+P+4E, cu parcaje la subsol si demisol (la parter – spaţii comerciale)“.

Imobil strada Griviței Certificat de Urbanism
Imobil strada Griviței Certificat de Urbanism

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Clădirea care a fost desființată se află de mai multă vreme la vânzare. Aceasta și-a găsit cumpărător, fiind achiziționată chiar de proprietarul terenurilor din vecinătate. Aici funcționa în trecut Agenția Fiscală nr. 6 Constanța.

Obiectul de activitate al firmei care deține această clădire SC BIODAM SRL este „Comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat. 

Citește și:

(FOTO) De la afaceri cu cereale la imobiliare: Tulceanul Uda Gigi, care vrea să construiască un bloc pe Atelierelor, desființează clădirea fostului sediu al Agenției Fiscale nr.6

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.