Executare silită
Executare silită
Un apartament de două camere din Constanța, aflat pe strada Dionisie cel Mic, este scos la licitație în cadrul unui dosar de executare silită. Licitația va avea loc pe 13 decembrie 2023, la orele 10.00, la sediul Biroului Judecătoresc Adrian Stoica Constantin, din strada George Enescu, nr. 15, et. 1, ap. 4.

Potrivit anunțului publicat de BEJ Adrian Stoica Constantin, apartamentul are două camere și dependințe, 41,65 de metri pătrați, un balcon de 3,49 metri pătrați și se află pe strada Dionisie cel Mic, nr. 57.

Prețul de pornire al licitației este de 297.470 lei (aproximativ 59.000 de euro), suma ce reprezintă valoarea imobilului, potrivit raportului de expertiză.

Imobilul este grevat de mai multe ipoteci și cesiuni de creanțe, iar executarea silită este făcută în baza sentinței civile nr. 2664/17.03.2022 a Tribunalului Constanța. Potrivit anunțului, apartamentul va fi vândut pentru recuperarea sumei totale de 22.000 de euro, reprezentând sulta și 9.590 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit se pot prezenta la data, locul și ora stabilită pentru vânzare.

Publicația de vânzare poate fi consultată în cele ce urmează:

Citește și:

Un apartament din zona Faleză Nord este scos la licitație în cadrul unui dosar de executare silită: Ce preț se cere pe el

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.