Centru Agricultură IPSO
Centru Agricultură IPSO
Comuna Lumina devine din ce în ce mai atractivă pentru investitorii din mai multe domenii. Firme mari de pe piața autohtonă au investit sau au în plan să realizeze investiții de milioane de euro în perioada următoare pe raza localității.

M REAL ESTATE ROMÂNIA S.R.L. din Mogoșoaia, firmă cu acționariat francez, a obținut de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța avizul pentru proiectul Planului Urbanistic Zonal ce va stabili reglementările urbanistice în vederea construirii unui centru regional IPSO Agricultură în comuna Lumina, pe strada Tulcei nr. 149.

Zona studiată prin PUZ, în suprafaţă totală de circa 14.952 mp (din acte și din măsurători), este amplasată în nordul intravilanului comunei.

Beneficiarul intenționează să construiască, în prima etapă de dezvoltare, un centru regional agricultură, format din mai multe clădiri (un corp principal și două corpuri secundare) cu funcțiune de comerț, expunere/prezentare – show-room, reparare produse, depozitare, cu regim de înălțime maxim P+2E și cu o înălțime maximă de 20 metri.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Corpul A va adăposti mai multe funcțiuni: comerț (show-room utilaje agricole), depozit, birouri și atelier reparații utilaje. Această va fi cu regim de înălțime maxim P+2E, cu o înălțime maximă de 20 metri și suprafață construită de cca 2000 mp.

Corpul B și corpul C vor avea funcțiune de depozitare (utijale, scule, unelte, piese). Aceastea vor fi cu regim de înălțime maxim parter, cu o înălțime de aproximativ 10 metri și suprafață construită de aproximativ 200 mp/corp clădire.

În incintă se propune amplasarea unei parcări pentru clienți, împrejmuiri, trotuare, carosabil, zone verzi amenajate, zone exterioare de expunere utilaje agricole, amplasare indicatoare și marcaje rutiere.

Potrivit listăfirme.ro, M REAL ESTATE ROMÂNIA S.R.L. a fost înființată în 1991, are ca obiect de activitate „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”, și îi are acționari pe Monnoyeur Philippe Marie și pe M. REAL ESTATE SA.

În 2022, a raportat o cifră de afaceri de 7.479.145 lei, datorii de 23.586.629 lei și zero angajați.

M REAL ESTATE ROMANIA SRL
M REAL ESTATE ROMANIA SRL

Aceeași acționari îi mai regăsim și în IPSO SRL.

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul agriculturii și peste 500 de angajați în cele 22 puncte de lucru din toată țara, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole din România.

 

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.