Mamaia
Mamaia
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă recent o solicitare de emitere a acordului de mediu pentru un proiect care vizează transformarea unui spațiu comercial din cadrul Complexului Comercial Select din stațiunea Mamaia – zona Perla, în vilă turistică cu trei etaje. În octombrie 2021, municipalitatea constănțeană nu i-a dat ok-ul investitorului Vasile Cîju pentru supraetajarea clădirii din Mamaia.

Proiectul propus spre avizare la APM Constanța se referă la „consolidarea, recompartimentarea, repoziționarea unui spațiu comercial existent în parcelă, etajarea cu trei etaje cu destinația de vilă turistică și alimentație publică, realizare subsol, extindere imobil rezultat S+P+3E cu pergolă cu sistem retractabil de acoperire, delimitare perimetrală cu panouri de sticlă retractabile și OS” și se află în stațiunea Mamaia, Bdul Mamaia nr.326D, zona A1, zona Perla – Complex Comercial Select.

Proiectul este dezvoltat de AMBROSIANA SRL.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23 şi la sediul titularului AMBROSIANA SRL din județul Constanța, municipiul Constanța, str. Primăverii, nr. 6, bl.ST6, sc. A, ap.4, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Investitorul este Vasile Cîju, fost șef la Administrația Piețelor din Constanța și a mai avut investiții imobiliare alături de firma Ambrosiana SRL. În 2018, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru un bloc de două etaje pe care îl va ridica în staţiunea Mamaia, zona Cazinoului. 

În 2021, prin Certificatul de Urbanism 3070, din 4 octombrie, Ambrosiana SRL a solicitat consolidarea spațiului comercial de la parter, existent și etajarea cu 3 etaje – locuințe colective, însă municipalitatea a respins atunci cererea constănțeanului, „întrucât nu se încadrează în funcțiunea stabilită conform planului de Reglementări Urbanistice -structuri de primire turistică cu funcțiuni de cazare turism (hoteluri, hoteluri-apartament, moteluri, vile turistice, pensiuni turistice sau alte structuri de cazare turistică)”.

Înfiinţată în anul 2001, firma are sediul în municipiul Constanţa, pe strada Oborului nr. 45.  Vasile Cîju este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

În anul fiscal 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 203.398 și un angajat.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: Claboo Media

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.