SC DE Silva Intermed SRL, deținută de omul de afaceri Virgil Călina, soția sa Călina Meda de Silvania și firma în care sunt acționari SC DE SILVA GROUP HOLDING DSG SRL a primit de la Primăria Constanța autorizația de construire pentru continuarea lucrărilor rămase la imobilul la care au fost începute lucrările în 2017 din stațiunea Mamaia. 

Proiectul imobilului situat pe bulevardul Mamaia, nr, 564, a fost inițial autorizat în anul 2017 pentru a avea nouă etaje.

Ulterior, în iunie 2019, proiectul blocului de apartamente și funcțiuni complexe a fost modificat în vederea construirii unui imobil P+11E.

Imobilul va avea funcțiunea de hotel de apartamente si va avea funcțiuni conexe de agrement, loisir, alimentație publică, parcare și centru de conferințe.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Investiția este realizată de una dintre firmele deținute de omul de afaceri Virgil Călina, proprietarul hotelului bucureștean Ramada Nord și al uneia dintre marile companii românești de distribuție de băuturi alcoolice.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 13 septembrie 2023, SC DE SILVA INTERMED SRL a fost înființată în 1992, are sediul în București, strada Daniel Danielopolu, 44 A, Corp C2, și este cea mai mare firmă din România, Sectorul 1, domeniul 4639, „Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun”.   

Firma este deținută de Călina Virgil, Călina Meda De Silvania și DE SILVA GROUP HOLDING DSG SRL.
În 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 108.279.796 lei și 62 de angajați.
SC DE SILVA INTERMED SRL
SC DE SILVA INTERMED SRL

Pe acționarii din SC DE SILVA INTERMED SRL îi mai regăsim și în Rth Premium Services SRL, D & L Co. SRL, Natural Farm Int. SRL, B.T. Printing Total SRL, Mamaia Av Resort SRL, De Silva Group Holding Dsg SRL, De Silva Resort SRL și ăn Villa Valleverde SRL

Prin intermediul firmei Mamaia AV Resort SRL, afaceristul Virgil Călina a făcut investiții imobiliare în Mamaia, printre care și un complex de vile turistice în zona Mamaia Nord, pe bulevardul Mamaia nr. 564, Lot 3/4.

În 2019, Virgil Călina voia să investească în Mamaia alături de Florin Cârstocea în proiectul imobiliar Axxis Nova Resort

În 2015, afaceristul a donat Primăriei Constanța terenuri în suprafaţă de 3.377,00 mp, situate în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 564, însă, la scurt timp, acesta a solicitat revocarea donației pentru motive rămase încă necunoscute. Ulterior, pe aceste suprafețe de teren au fost ridicate, în anii ce au urmat, diverse construcții.

Virgil Călina a fost naşul de cununie al tenismenului Ilie Năstase, iar în 2015 a cumpărat  vila RAPPPS în care a locuit Mircea Geoană. Vila de protocol a fost adjudecată prin licitaţie de firma DeSilva, pentru circa 900.000 de euro, potrivit dcnews.ro.

Recent, afaceristul Virgil Călina a cumpărat de la familia fostului general SRI, Gioni Popescu, firma Natural Farm INT. S.R.L., societate care are ca obiect cultivarea cerealelor (exclusiv orez) și a plantelor leguminoase. Călina a preluat acțiunile de la soția fostului general, Lucia Popescu, și de la fiica acestuia, Ana Maria, prin intermediul De Siva Intermed SRL.

În 2019, Virgil Călina intenționa să investească în Mamaia alături de afaceristul Florin Cârstocea în proiectul imobiliar Axxis Nova Resort.

Cu o experiență de peste 25 de ani în importul și distribuția de produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, compania De Silva Exclusiv este deținătoarea unui portofoliu unic de mărci ce reprezintă simbolul calității și al luxului în toată lumea. De Silva Exclusiv oferă produse premium și super-premium care se bucură de o recunoaștere internațională.

Printre cele mai cunoscute mărci din portofoliul companiei se află: Toffifee, Merci, Dom Perignon, Moet & Chandon, Veuve Clicquot, Hennessy, Belvedere, Perrier, Vittel, Corny, Schwartau, Bahlsen.

Citește și:

Investitor imobiliar în Mamaia, milionarul Virgil Călina își închide punctul de lucru al firmei din stațiune

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.