Stere Samara - proiect șoseaua Mangaliei
Stere Samara - proiect șoseaua Mangaliei
SC SAMMARINA SA, firma la care Stere Samara este acționar majoritar, a obținut un nou certificat de urbanism pentru investiția pe care vrea să o realizeze pe Șoseaua Mangaliei nr. 74. 

Certificatul de urbanism obținut face referire la schimbarea destinației imobilului de pe Șoseaua Mangaliei nr. 74 din hale de producție, în spații comerciale corp C6 și C9.

În acest spațiu, la finalul anului trecut a fost amenajat un Centrul de primire refugiați.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

În urmă cu trei ani, la această adresă – șoseaua Mangaliei nr. 74, o altă firmă din portofoliul acționarilor firmei, Sammarina Imobiliare SA propunea un proiect imobiliar – clădire ansamblu de locuinte 2S+P+15E zona M est, etapa 1.

În trecut, aici a funcționat Abatorul.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 8 noiembrie 2023, firma, care a fost înființată în 08.10.1991, îi are ca asociați pe Samara Stere (55%), Samara Lidiea (25%), Sama Alexandru (10%) și Cusu Maria Corina (10%).

Administratorii firmei sunt Samara Stere, Samara Lidiea și Cusu Maria Corina. În 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri infimă,de 35.519 lei și doi angajați.
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Freepik /Forbes – Stere Samara

Citește și:

Stere Samara face modificări la hotelul din Mamaia. Vezi ce a autorizat Primăria Constanța

Citește și:

Vin vremuri bune pentru Carmeco SA? Una din firmele în care afaceristul Stere Samara este acționar majoritar a produs mai mulți bani în prima parte din 2023 față de 2022

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.