Comuna Corbu
Comuna Corbu
Comuna Corbu devine din ce în ce mai atractivă din punct de vedere imobiliar. Recent, la Agenția pentru Protecția mediului Constanța a fost luată decizia supunerii aprobării proiectului de elaborare a „Planului Urbanistic Zonal – introducere în intravilan și reglementare terenuri pentru locuințe”, inițiat de Gheorghe Dumitrache, fără adoptarea unui aviz de mediu.

PUZ-ul care vizează imobilul – teren situat în comuna Corbu, parcela A558/19, lot 2, nu necesită evaluare de mediu, s-a decis în ședinta CSC din data de 22.03.2023, proiectul urmând să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare și le poate transmite în scris Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Suprafața terenului studiat este de 5.620 mp, delimitat la Nord de teren proprietate privata N.C. 100923, la Sud – teren proprietate privată N.C. 114404, la Est – DE 562, la Vest – DE 558/1.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Terenul din zona studiată are categoria de folosință „teren arabil” cu regim juridic extravilan, urmând a se schimba destinația terenului în zona pentru construire locuire/rezidentiale, clădiri cu funcțiunea de comerț, servicii cazare (ZRL).

Regimul de înălțime a clădirii care se va construi pe lotul menționat anterior este de P+2E.

Citește și:

DC 83, drumul care leagă Corbu de Vadu intră în reparații. Lucrările vor fi gata în luna noiembrie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.