PUZ consultare publică Constanța
PUZ consultare publică Constanța
Primăria Constanța a postat astăzi, pe site, un anunț de intenție privind elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Baba Novac, strada Operei și limitele cadastrale și strada Constantin Bobescu.

Potrivit documentului, este necesară elaborarea PUZ-ului în vederea modificării reglementărilor urbanistice pentru parcelele cu număr cadastral IE 209340 și IE 209349, aprobate prin HCL nr. 77/2010.

Parcela care generează studiul PUZ-ului, în vederea modificării reglementărilor urbanistice aprobate are o suprafață de 2.075 mp.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile online pe site-ul Primăriei municipiului Constanța privind intenția de elaborare a planului urbanistic zonal în perioada 20.06.2022 – 25.06.2022.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea care a solicitat elaborarea PUZ-ului este FINANCE GLOBAL INVEST I.C. S.R.L., firmă din Constanța, înființată în 2011, și care are sediul pe strada Călugăreni 2A.

Firma care are ca obiect de activitate „Comerț cu ridicata nespecializat” îi are ca asociați și administratori pe Ionescu Iuliean și Dănilă Cristian.

Cifra de afaceri a firmei a fost în 2021 a fost de 143.901 lei.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.