Bulevardul Mamaia nr. 392
Bulevardul Mamaia nr. 392
Primăria municipiului Constanța a dat undă verde societății Orient Construct Decor SRL privind construirea unui imobil de locuințe colective cu parter și opt etaje, dar și pentru organizarea de șantier.

Autorizația de construcție nr. 411 a fost eliberată de municipalitate în data de 16 mai 2023, pentru efectuarea lucrărilor pe bulevardul Mamaia nr. 392 din Constanța și are o valabilitate de 24 de luni.

Autorizația de construcție nr. 411
Autorizația de construcție nr. 411

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 17 mai 2023, Orient Construct Decor SRL a fost înființată în data de 15 decembrie 2015 și are sediul în Constanța, pe strada Interioară 2.

Societatea este administrată de Turcu Dorinel, Georgescu Eugenia și Turcu Alina Simona. Asociații firmei sunt: Turcu Dorinel (51%), Turcu Alina Simona (10%), Georgescu Eugenia (5%) și persoana juridică Dinamic Decor SRL (34%). Beneficiarii Orient Construct Decor SRL sunt Panciu Alina Mihaela și Turcu Dorinel.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Domeniul de activitate preponderent al firmei este legat de „lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2022, Orient Construct Decor SRL a avut zero cifră de afaceri și trei angajați.

Cifră de afaceri Orient Construct Decor SRL
Cifră de afaceri Orient Construct Decor SRL

Societatea este activ conectată direct cu Easy Credit 4 ALL IFN SA, Orient Ceramic SRL, Domarco Security SRL, Moonlight SRL, Dinamic Decor SRL, Piatra Marmura Granit SRL, Global Recruitment SRL, Rapid Credit IFN SA.

Amintim că, în luna septembrie 2022, era publicat, pe site-ul Primăriei Constanța, un anunț de consultare privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru realizarea lucrărilor de construcții pe bulevardul Mamaia nr. 428.

Beneficiarul era ORIENT CONSTRUCT DECOR S.R.L. intenționează să realizeze o clădire cu funcțiunea de Turism – 14 apartamente de închiriat, având regimul de înălțime P+4E-5R.

Foto: www.google.com/maps

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Mamaia betonată: Răsare încă un bloc cu apartamente de închiriat în stațiune. Investitorul, cifră de afaceri ZERO în 2021

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.