Vești bune de la APM Constanța pentru proprietarii fabricii de gheață INSTANT ICE care fac noi investiții în Ovidiu
Constanța Imobiliară
Autoritatea pentru protecţia mediului constanța anunţă că SC Instant Ice SRL nu trebuie să efectueze evaluarea impactului asupra mediului în cazul proiectului ce vizează construirea unei hale de producție și depozitare în Ovidiu, pe parcela a542/2/2, parcela a542/2/3.
Proiectul cuprinde de asemenea și amenajarea de spații administrative (corp c1), construirea unei hale de compresoare (corp c2), – parter, a unei cabine poarta (corp c3) – p, împrejmuirea terenului, amenajarea de acces auto, amenajarea de circulații în incintă, platforme rutiere si pietonale, amenajare locuri de parcare.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul agenției pentru protecţia mediului constanta din municipiul constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
Reamintim că în aprilie 2024, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus memoriul tehnic care viza elaborarea Planului Urbanistic Zonal și a prevederilor urbanistice și reglementarea terenului în suprafață de 14.200 mp, parcela A542/2/2 și A542/2/3 din orașul Ovidiu, care are deschidere la DN 3.
Realizarea PUZ-ului avea drept scop construirea noilor funcțiuni pe terenul studiat de către SC Instant Ice SRL: un imobil cu funcțiunea de comerț, producție și depozitare produse nepoluante birouri și sedii administrative, servicii, parcaje și garaje cu un regim de înălțime P+2E la periferia orașului Ovidiu.
Documentația de urbanism a fost avizată și aprobată de Consiliul Local al orașului Ovidiu.
Documentația propunea și realizarea unui drum de acces cu sens unic, a unei zone verzi de protecție, a unei zone de utilități, și a unui trotuar pe partea terenului studiat.
Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 7 decembrie 2024, INSTANT ICE SRL a fost înființată în 2007, are sediul pe strada Budapesta, nr. 26 și îi are ca asociați pe Florin Victor Popovici (50%), Alexandru Balogh (40%) și pe Georgiana Bucătăriu (10%).
În 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 23.950.799 lei, un profit de 7.624.869 și 37 de angajați.
Prin asociații săi, firma mai este conectată cu Așroco Distribution SRL, Etnic Distribution SRL și Vision Food Trading SRL.
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Foto: fabricadegheata.ro
Citește și: