Școala Gimnazială “Lucian Grigorescu” din Medgidia organizează admiterea în clasa a V-a cu predarea în regim intensiv a limbii engleze, pentru anul școlar 2019 – 2020. Înscrierile au început pe 3 iunie și vor continua până pe 10 iunie.

Școala Gimnazială ”Lucian Grigorescu” vine în întâmpinarea cerinței elevilor privind studiul intensiv a limbii engleze prin înființarea claselor cu predare în regim intensiv.

Pentru anul școlar 2019 – 2020, planul de școlarizare prevede o clasă a V-a (30 locuri) cu predare în regim intensiv a limbii engleze.

Studiul limbii moderne la clasele cu predare în regim intensiv se realizează pe grupe (maximum 16 elevi/ grupă), într-un număr de 4 ore/ săptămână, față de 2 ore prevăzute prin Planul cadru pentru trunchiul comun.

În cazul în care numărul total al elevilor care optează pentru clasele cu predare în regim intensiv a unei limbi de circulație internațională este mai mare decât numărul de locuri aprobat pentru acest tip de clase, toți elevii susțin testul pentru evaluarea nivelului de competență lingvistică.

Testul de competență lingvistică pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de studiu al unei limbi moderne de circulație internațională vizează competențele și cunoștințele acumulate în clasele III și IV și constă într-o probă orală și o probă scrisă. Acestea se vor susține în 15 iunie 2019.

Pot participa la testare elevii claselor a IV-a din Școala ”L. Grigorescu”, dar și din alte școli. Elevii altor școli care vor fi admiși în această clasă, se vor transfera la școala noastră, începând cu anul școlar 2019 – 2020.

Înscrierea pentru participarea la admiterea în clasa a V-a cu predare în regim intensiv a limbii engleze are loc în intervalul 3-10 iunie 2019, la secretariatul unității școlare (orele 11:00-13:00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.