Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Clopoțelul a sunat și în comuna Cumpăna, pentru a-i chema pe cei 1.362 de elevi organizați în 56 de clase, la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Emoții au avut și cei 415 preșcolari de la cele două grădinițe din comună care au pășit emoționați în noul an școlar. 

Sufletele tuturor au fost încărcate de emoția și bucuria reîntâlnirii cu colegii și cadrele didactice.

Sute de elevi, alături de autorități locale, primarul comunei Cumpăna, doamna Mariana Gâju și viceprimarul Florin Neagu, consilieri locali, preoți, părinți și cadre didactice, au participat astăzi la deschiderea anului școlar.

La eveniment a fost prezentă și Elena Frâncu ( cetățean de onoare al comunei Cumpăna) care a venit însoțită de fostul mare handbalist al echipei H.C. Dobrogea Sud, Laurențiu Toma. Toți cei prezenți, alături de doamna director a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, Monica Nuțu, au urat elevilor și dascălilor mult succes în anul școlar 2019-2020.

Slujba de deschidere a fost oficiată de preoții localității, precum și de imamul comunității turco-tătare.

În anul școlar 2019 – 2020, unitățile de învățământ din comună Cumpăna sunt structurate astfel: Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu” – campus școlar și școală centru 1362 elevi, Grădinița “Sfânta Maria” –  210 copii și Grădinița “Florilor” – 205 copii.