Rezultate
Rezultate
Rezultatele din prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afișate astăzi, 27 iunie, până în ora 12.00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației.

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 18.00, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 1 iulie.

Conform datelor înregistrate şi transmise de comisiile judeţene/comisia ISMB de organizare a examenului de Bacalaureat, 126.454 de absolvenţi de liceu (111.329 din promoţia curentă şi 15.125 din seriile anterioare) s-au înscris pentru a susţine probele (integral sau parţial, în funcţie de rezultatele obţinute în sesiunile anterioare şi recunoscute ca atare).

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Ce subiecte au primit elevii de la profilele real și tehnologic la proba scrisă de Limba și Literatura Română de la Bacalaureat

Bacalaureat 2022: Ce subiecte au avut de rezolvat elevii care au susținut azi proba la Matematică

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.