Cadre noi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa. Cine sunt aceștia

Cinci subofiţeri absolvenţi ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Ceremonia de numire în funcţie a sergenţilor majori Bordianu Ştefan-Cristian, Ciobanu Liviu-George, Curti Techin, Munteanu Alina Alexandra şi Stoica Adrian a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Cei mai tineri angajați ai Inspectoratului Județean de Jandarmi au cu vârste între 19 şi 27 de ani,

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, ulterior fiind incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa. După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofiţeri vor fi încadraţi la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil, urmând să ocupe funcţii de subofiţer operativ.

Cei cinci absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că “doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promiţând să  acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa i-a asigurat pe tinerii subofiţeri de tot sprijinul, i-a felicitat şi le-a urat succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.