Concurs-directori
Concurs-directori
Ministerul Educației anunță organizarea, în perioada iunie – septembrie 2022, a celei de-a treia sesiuni a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. 

Până acum, în urma celor două etape desfășurate, pentru ocuparea posturilor de directori de școli, au fost ocupate 6969 de posturi de directori și directori adjuncți. Au fost disponibile 8689 de posturi scoase la concurs în toată țara. 20% din acestea au rămas neocupate.

Concursul va începe în data de 27 iunie 2022, odată cu publicarea celor 1.700 de funcții rămase vacante. Depunerea dosarelor de candidatură este programată în prima jumătate a lunii iulie.

Proba scrisă se va desfășura în data de 8 septembrie 2022.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Interviurile vor fi susținute în perioada 22-29 septembrie 2022.

Afişarea rezultatelor finale ale concursului este programată pentru data de 30 septembrie, iar deciziile de numire vor fi emise pe 5 octombrie 2022.

Calendarul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat (sesiunea iunie-octombrie 2022)

Informații suplimentare privind metodologia de concurs, structura probelor și componența comisiilor sunt disponibile aici.

Sursa: Ministerul Educației

Foto ilustrativ: Arhivă

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.