Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a sărbătorit Ziua Națională a României, o zi de mare însemnătate pentru români, marcând împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918.

Într-o atmosferă încărcată de emoție, coordonați de cadrele didactice, elevii Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” au desfășurat activități creative pe tot parcursul săptămânii 26 – 29 noiembrie: expoziții de port popular, proiecții de filme, momente artistice, ateliere de creație în cadrul cărora s-au confecționat steaguri tricolore, conturul hărții României, insigne, cocarde, desene și colaje.

Toate acestea, parte din proiectul ”100 de ani de spirit românesc” – inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, au urmărit cunoașterea importanței desăvârșirii unității naționale a poporului român, cultivarea patriotismului și a respectului față de înaintași.

Activităţile închinate Zilei Naţionale a României şi comemorării a 100 de ani de la Marea Unire, au culminat cu un Flashmob, în cadrul Campaniei ”Mesajul meu pentru România”, pus în practică de elevii claselor V-VIII, sub îndrumarea profesorului Marcov Raluca.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.