Elevii Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia au sărbătorit astăzi, în avans, Ziua Armatei Române, în cadrul unei activități organizate în Centrul de Documentare și Informare al școlii.

Manifestarea a fost una încărcată de emoție, un prilej de mândrie și satisfacție pentru momentele de glorie ale armatei române, dar mai ales, de pioasă aducere aminte a celor care, prin jertfa lor, au adus această țară în prezent. Elevii au prezentat un moment literar-artistic care a inclus cântece patriotice și poezii dedicate eroilor neamului.
Însemnătatea zilei de 25 octombrie a fost trezită în conștiința celor prezenți de discursurile rostite de invitații col. Remus Macovei (președinte Asociația ”Cultul Eroilor – Regina Maria”, filiala Constanța), Traian Nechita (președinte Asociația ”Cultul Eroilor – Regina Maria”, filiala Medgidia), prof. dr. Peteu Natașa. Mesajul transmis de aceștia a întărit convingerea tuturor celor prezenți că armata română își va onora întotdeauna tradiția, menirea și misiunea pe care o are în fața poporului român.
Activitatea a fost realizată de elevii claselor a IX-a și a X-a, sub atenta coordonare a profesorilor Golea Pompiliu, Barna Daniela, Țapu Marinela.